Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet: Tonlarca mikseri proje bozulsun dercesine dizmek bilinçli bir kötülük

Vakıf İş Hanı’nın yapılacağı alanla ilgili İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Fethiye Caddesi’nde peş peşe dizilen beton mikserleriyle ilgili, “Habersizce ve kontrolsüzce tonlarca beton mikserini ve kamyonu adeta proje bozulsun dercesine Fethiye Caddesine dizmek gerçekten bilinçli bir kötülük” ifadelerini kullandı.

Vakıf İş Hanı’nın yapılacağı

İzmit’te bulunan Fethiye Caddesi’ndeki alanda Vakıf İş Hanı’nın yeni binasının yapılması konusunda iş makinelerinin kullanacağı güzergahta yaşanan anlaşmazlık nedeniyle tartışmalar aylar sürdü. İzmit Belediyesi caddenin alt kısmını gösterirken, iş hanı yöneticileri ise diğer arterleri talep etti. Yaşanan polemikler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Bulvarı’nı iş hanı inşaatı için kamyonlara açmasıyla son buldu.

“ESNAFIMIZA VE KENTİMİZE YAKIŞIR BİR PROJE OLDU”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medya hesabından iş hanıyla ilgili bugün yeni bir paylaşım yaptı. Hürriyet, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Tabiri caizse; 7 düvele karşı mücadele ediyoruz derken şaka yapmıyorduk. Yıllarca el sürülmeyen Fethiye caddesi ve yan yollarını büyük bir emek ve binbir zahmetle yaptık. Yüksek enflasyona ve maliyetlerin kat be kat arttığı bir döneme rağmen en güzel malzemeyi kullanmaya çalıştık. Sorumluluğumuz olmamasına rağmen alt yapısını yaptık. Milletimizi asbestli borulardan kurtardık. 20 yıl sonra esnafımıza ve kentimize yakışır bir proje oldu.

“BİLİNÇLİ BİR KÖTÜLÜK”

Gel gör ki birileri yapılan iyi şeyleri bozmak ve bize zarar vermek için and içmiş gibiler. Konu; Vakıf İş Hanı İnşaatı. Yürüyüş yoluna girerken 3 tane kilit var. Buna rağmen habersizce ve kontrolsüzce tonlarca beton mikserini ve kamyonu adeta proje bozulsun dercesine Fethiye Caddesine dizmek gerçekten bilinçli bir kötülük. Bu kötülüğün zararını da yine vatandaşımız çekiyor. Sonuçta yapılan tüm işler vatandaşımızın parasıyla yapılıyor.

“KENDİLERİ AYLARCA BAŞLAMADI İNŞAATA”

Kaldı ki; Vakıf iş hanı inşaatıyla ilgili aylarca “İzmit Belediyesi izin vermiyor, o yüzden başlayamıyoruz” diye anti propaganda yaptılar hakkımızda. Sorunlar aşılmasına rağmen bu sefer de kendileri aylarca başlamadılar inşaata. “Hani biz izin vermiyorduk? Neden başlamıyorsunuz dedik” bu sefer de bin dereden su getirildi. Şimdi de bu yaşananlar. Nasıl bir döneme denk geldik Allah’ım… Sağdan soldan sürekli zarar görüp sonra da anti propaganda yapanlara karşı mücadele ediyoruz. Ona rağmen tüm kötülüklere karşı iyilikle mücadele etmekten vazgeçmeyeceğiz. Sizlerin de kalbine biraz da olsa vicdan ve iyilik dileyeceğiz.”

fatma kaplan hurriyet