Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet, Tutuş’u mahkemeye verdi, mahkeme Hürriyet’i haksız buldu!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş’u mahkemeye verdi. Bugün gerçekleştirilen mecliste Tutuş, mahkemede Hürriyet’in haksız bulunduğunu açıkladı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediyesi nisan ayı meclis toplantısı bugün İzmit Belediyesi meclis toplantı salonunda yapıldı. 19 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in başkanlığında gerçekleştirildi. Mecliste, 2022 yılı denetim komisyonu raporu okundu. Başkan Hürriyet ile AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş arasında naylon fatura tartışması yaşandı.

NAYLON FATURA İDDİASI

Hürriyet, “Naylon faturayı sordular mı hiç? Bize herkes her şeyi soruyor da naylon faturayı neden kimse sormuyor. Basında çıktı. Ben basında gördüğümü söylüyorum. Hiç kavga edecek halim yok.” dedi. Hürriyete cevap veren Tutuş, “O billboardları neden astırdığınızı biliyoruz. Saklayamayacaksınız. Siz beni mahkemeye verdiniz. Mahkeme sizi haksız buldu o konuyla ilgili. Benim alnım o kadar ak ki. İftira atıyorsunuz. Bu iddialarınızla ilgili, farklı iddialarınızla ilgili beni bazı firmalarla ortak diye açıklamalarınızla ilgili hukuki süreç başlattım. Size öyle bir soru sorarım ki altından kalkamazsınız. Olmayan bir şeyle ilgili soru sorulmaz. Sayın başkan yine kavga çıkarmaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.