Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet ve ekibi yangın bölgesinde

Orman yangınlarının en çok etkilediği illerden Muğla’ya giden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Hürriyet, daha sonra İzmit Belediyesinin Muğla’ya gönderdiği yardım tırının boşaltılmasına yardımcı oldu

Orman yangınlarının en çok

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, başkan yardımcısı Emirşah Torun, basın danışmanı Cem Şakoğlu, koordinatörler; Hakan Yalçın ve Ozan Aksu ile birlikte orman yangınlarının devam ettiği Muğla’ya gitti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile makamında bir araya gelen Hürriyet, Başkan Gürün’e İzmitlilerin geçmiş olsun dileklerini iletti. Hürriyet, Muğla halkının yalnız olmadığını belirterek çalışmalara katkı sunmaya hazır olduklarını söyledi.

KOORDİNASYON MERKEZİNE GİTTİ

Başkan Hürriyet ve ekibi daha sonra Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İlçesi Yardım Koordinasyon Merkezi’ne geçti. İzmit Belediyesinin Muğla’ya gönderdiği temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardım tırının boşaltılmasına yardım eden Hürriyet ve ekibi, koordinasyon merkezinde görevli olan personellerle bir araya gelerek kolaylıklar diledi.