Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet’e AKP’den HDP eleştirisi..!

AKP İzmit Belediyesi Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Pervin Buldan’lı 8 Mart açıklamasıyla Fatma Kaplan Hürriyet’e yüklendi.

AKP İzmit Belediyesi Grup

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’yle ilgili bir paylaşım yaptı. Paylaşımında HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bahseden İmamoğlu’nun HDP’li Buldan’ı anması kısa sürede bir kesimin tepkisini topladı. Söz konusu paylaşım nedeniyle pek çok eleştiri yapıldı.

İSTANBUL’DA GERÇEK YÜZÜNÜZ ORTAYA ÇIKIYOR

Bir eleştiri de AKP İzmit Belediyesi Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş’tan geldi. Muharrem Tutuş, Ekrem İmamoğlu ile Fatma Kaplan Hürriyet’in birlikte fotoğrafını da paylaşarak şu açıklamada bulundu: “Asgari ücret taksitli sözüm ona sosyal konut, İstanbul brandalı araçla güya kar küreme ve 2 yıldır sadece lafta kalan halk süt ne oldu?  İzmit’in parasını saçtığınız zihniyet işte bu… İzmit’te milliyetçilikten dem vurup, İstanbul’da gerçek yüzünüz ortaya çıkıyor… Şimdi sormak isterim; bu selamı da alacak mısınız Fatma hanım? Ya da yok ben böyle düşünmüyorum diyebiliyor musunuz?”