Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet’e yetki vermediler!

İzmit Belediye Meclisi’nde Nikomedia Kazıları İzmit Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı ile işbirliği Protokolü yapılabilmesi için Belediye Başkanına protokol yapma yetkisi verilmesi görüşüldü. Ak Parti ve MHP Grubu’nun reddetmesi ile başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e yetki verilmedi.

İzmit Belediye Meclisi’nde Nikomedia

Kayıp Şehir Nikomedia’yı dünya mirasına kazandırmak üzere İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde kurulan Nikomedia Kazıları İzmit Kültür, Sanat ve Eğitim Vakfı geçtiğimiz günlerde düzenlenen lansman ile kamuoyuna duyurulmuştu. Bugün İzmit Belediye Meclisi’nde Nikomedia Kazıları İzmit Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı ile işbirliği Protokolü yapılabilmesi için Belediye Başkanına protokol yapma yetkisi verilmesi görüşüldü.

TÜGVA VE ENSAR’I HATIRLATTI

Ak Parti ve MHP Grubu söz konusu protokol süresinin İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in görev süresini aşacak olması nedeniyle komisyonda yetki vermedi. Mecliste konuşan başkan yardımcısı Dilek Yalçın, “İzmit Belediyesi’nde bir önceki yönetimin protokolü nedeniyle TÜGVA ve Ensar Vakfı’na yardım yapılıyor. 10 yıldan fazla süreli hatta 25 süreli protokoller mevcut. Keşke bunlara da bir baksaydınız” dedi. Mecliste yapılan oylama sonucunda komisyon raporu geldiği gibi oy çokluğu ile kabul edildi. Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e protokol yapma yetkisi verilmedi.