Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet’in şikayet afişleri ulusalda da yer buldu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, hizmet araçlarının kiralanarak dışarıya para verilmesi yerine, Devlet Malzeme Ofisi’nden daha uygun fiyata satın alınması, belediyenin mal sahibi olmasını engelleyen AKP ve MHP’li meclis üyelerini Belsa Plaza ve billboardlara astı. Afiş ve bilboardlar, ulusal haber sitelerinde de gündem oldu

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in hizmet araçlarının kiralanarak dışarıya para akıtılması yerine Devlet Malzeme Ofisi’nden daha uygun fiyata satın alınarak belediyenin mal sahibi olması için istediği kredi yetkisi talebi, daha önceki meclislerde olduğu gibi son yapılan olağanüstü meclis toplantısında da bir kez daha AKP ve MHP’li meclis üyelerinin oylarıyla reddedilmişti. Bunun üzerine bu karar afişler hazırlanarak vatandaşa duyuruldu.

UTANDIRAN BİLBOARDLAR ULUSAL MEDYADA

Başta hizmet araçlarının alınması ve İzmit’in tarihini canlandıracak Nikomedia Vakfı Protokolü konuları ile ilgili afişlerin yer aldığı billboardlar, tüm kentte büyük yankı uyandırırken, Cumhuriyet, Birgün, Yurt, T24, Pencere Tv gibi ulusal gazete ve televizyonlarda da yer aldı. Cumhuriyet Gazetesi haberinde, “CHP’li belediye başkanı, hizmet aracı alımını reddeden AKP ve MHP’li Meclis üyelerini billboardlarla halka şikâyet etti” ifadelerini kullanırken, Birgün Gazetesi, “Hizmet aracı alımına Cumhur İttifakı engeli: CHP’li belediye pankartla ifşa etti” başlığıyla yaşananları milyonlara taşıdı.

MİLYONLAR OKUDU

Yüz binlerce ziyaretçi olan T24 haber de aynı konuya değinerek, ”CHP’li belediye başkanı, hizmet aracı alımını reddeden Cumhur İttifakı Meclis üyelerini pankartlarla halka şikâyet etti” ifadelerini kullanırken, Pencere Tv, “İzmit Belediyesi’nden Bilboardlu Tepki”, Yurt Gazetesi ise, “CHP’li başkan dev pankartla halka şikayet etti” ifadeleriyle, yaşananları tüm ülkedeki milyonlarca okuyucuya ulaştırdı.

BirGun Gazatesi Cumhur Ittifakini UTANDIRAN BILLBOARDLAR ulusal medyada milyonlarca okundu 4