Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet’ten, AK Parti’li Tutuş’a kinayeli cevap

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, AKP Meclis Üyesi Muharrem Tutuş’un İzmit Belediyesinin araç satın alma konusuna dair yaptığı algı dolu ve asılsız açıklamalarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi

İzmit Belediye Başkanı Av.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AKP Meclis Üyesi Muharrem Tutuş’un asılsız açıklamalarına yönelik şu ifadeleri kullandı; “ İzmit Belediyesi AKP Meclis üyesi Sayın Muharrem Tutuş demiş ki; “Daha araç kiralama kredisi maddesine gelemiyoruz.” Bir Meclis Üyesi düşünün ki; daha kendisine ulaşan gündem maddelerine dahi hakim değil. Biz araç kiralamak istemiyoruz. Araç satın almak istiyoruz.

“VAH Kİ NE VAH!”

Velev ki karıştırdı, insanlık hali. Belki de “Araç satın alma maddesine gelemiyoruz” demek istedi. Ama yine yanlış yine yanlış. Meclis gündemimizde “Taşıt ve İş Makinası satın alınması ve Finansmanı için kredi kullanılması” tek bir madde.  Yani “Biz satın alınmasına karşı değiliz, kredi kullanılmasına karşıyız” demek bile abesle iştigal. Vah ki ne vah, vah ki ne vah.”
Baskanin paylasimlari 1 Baskanin paylasimlari 2

TUTUŞ İSE SOSYAL MEDYA HESABINDAN ŞU CEVABI VERDİ