Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet’ten Cumhur İttifakı grubuna yapıcı muhalefet çağrısı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, EYT’lilerin tazminatını ödemek üzere arazi satışı konusunda emekçilerin haklarını alabilmeleri amacıyla Cumhur İttifakı grubuna yapıcı muhalefet çağrısında bulundu

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, EYT’lilerin tazminatlarının ödenebilmesi adına arazi satışlarının gerçekleştirilmesi için mücadelesine devam ederken AKP’li belediyelerin şartsız arazi satışlarını örnek gösterdi. Emekçilerin haklarını alabilmeleri amacıyla yapıcı muhalefet yapılması gerektiğinin vurgusunu yapan Başkan Hürriyet, AKP’li belediyelerin arazi satışları haberlerini örnek gösterdi. 

BAKALIM YAPICI MUHALEFET GÖREBİLECEK MİYİZ?

Başkan Hürriyet, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımın üzerine şu notları düştü: AKP’li belediyeler hiçbir gerekçe göstermeksizin parsel parsel satıyor. Biz EYT tazminatları için kredi verilmemesi nedeniyle arazi satımına ihtiyacımız var diyoruz ama kendi belediyelerinde koşulsuz kalkan eller EYT’liler için kalkamıyor. Olağanüstü Meclis toplantısında bakalım bu sefer yapıcı muhalefet görebilecek miyiz?

Baskan Hurriyetten Cumhur Ittifaki grubuna yapici muhalefet cagrisi 2
Baskan Hurriyetten Cumhur Ittifaki grubuna yapici muhalefet cagrisi 3