Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İmamoğlu Kiptaş’ta anahtarları teslim etti!

İzmit Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kiptaş ortaklığında hayata geçirilen sosyal konut projesi Kiptaş İzmit Çınar Evler’de hak sahiplerinin daireleri noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi ile belli oluyor. Törene İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşlik ediyor.

İzmit Belediyesi ile İstanbul

İzmit Belediyesi ve Kiptaş tarafından Arızlı Akpınar Mahallesi’nde yapılan Kiptaş İzmit Çınar Evler projesindeki heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi ile Çınar Evler projesindeki hak sahiplerinin daireleri belirleniyor. Kuranın ardından teslim takvimi duyurulacak. Konutların bulunduğu Akpınar Mahallesi’nde gerçekleştirilen kura çekimine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve siyasi partilerin temsilcileri de katıldı.

TESLİM TAKVİMİ AÇIKLANACAK

İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet, noter huzurundaki kura çekimini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gerçekleştiriliyor. Depreme dayanıklı, doğa dostu ve yenilikçi yapısıyla dikkat çeken sosyal konut projesi Kitap İzmit ÇınarEvler’in teslim takvimi de KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt tarafından törende duyurulacak.