Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İflas eden Özkar Konaklama Tesisleri’nin alacaklılarına davet!

T.C. Kocaeli 1.Asliye Ticaret Mahkemesi’nde davası devam eden Özkar Konaklama Tesisleri Anonim Şirketi’nin iflasına karar verilmişti. Kocaeli İcra Dairesi alacaklılara çağrıda bulundu.

T.C. Kocaeli 1.Asliye Ticaret

Uğur EnçT.C. Kocaeli 1.Asliye Ticaret Mahkemesi’nde Özkar Konaklama Tesisleri Anonim Şirketi’nin davasında karar çıkmış, kesin mühlet kararı kaldırılmıştı. Şirket hakkında iflasa karar verildi. Kesin Mühlet Kararı uyarınca kesin konkordato komiseri olarak atanan Hakan Çebi, Murat Çelik ve Taha Hülagü’nün kesin Konkordato Komiseri görevleri sonlandırıldı.

ADİ TASFİYE OLACAK

İflas kararının derhal Kocaeli İflas Müdürlüğü’ne bildirilmesine ve iflasın adi tasfiye şeklinde yapılmasına ayrıca karar verilmişti. Kocaeli İcra Dairesi tasfiye işlemlerine başladı. İcra Dairesi’nden yapılan alacaklı toplantısı çağrısında şu ifadeler yer aldı: “Yukarıda bilgileri yazılı müflis şirket hakkındaki alacak ve istihkak iddialarının tahkik ve tetkik işlemi bitmiş, İcra ve İflas Kanununun 206 ve 207. maddeleri gereğince düzenlenen alacaklılar sıra cetveli Kocaeli İcra Dairesi İflas Bürosunda incelemeye hazır bulundurulmuştur.

REDDEDİLEN ALACAKLILAR

Sıraya itirazların ilandan itibaren 7 gün içinde İflas Masasının bulunduğu yer İcra Mahkemesine, alacağın esas veya miktarına ilişkin itirazların 15 gün içinde tasfiyenin yürütüldüğü yer Asliye Ticaret Mahkemesine yapılması ile, Alacaklılara veya varsa vekillere bildirim yapılarak ikinci alacaklılar toplantısı günü olarak tayin edilen 22/09/2022 günü saat 15.00’te Kocaeli İcra Müdürlükleri Yemekhanesinde ( Kadıköy Mah. Bağdat Cad. No: 59 K:1 İzmit Kocaeli) hazır bulunmaları veya yetkili bir vekil göndermelerinin bildirilmesi ileayrıca alacakları ret edilen alacaklıların ret edilen tutarlarına göre İİK 235.maddesi gereğince toplantıya katılıp katılmayacağı ve ne nisbette katılabileceğine ilişkin davaya bakan mahkemelerden karar getirerek toplantıya katılabilecekleri İcra ve İflas Kanununun 232, 234, 235. maddeleri gereğince ilan ve tebliğ olunur.”