Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

komeksepeticom tanıtımında iki il başkanı ne alaka?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin komeksepeticom adlı dijital pazarını tanıttığı masada AKP Koaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün de yer alması şaşırttı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin komeksepeticom

SEBO min 5Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, son aylarda çalışmalarıyla gündemde.

Her ilçede farklı çalışmalar yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir, göze görünür projelere ağırlık veriyor.

Bunun yanı sıra da teknoloji çağına uygun adımlar atılıyor. Bunlardan birinin tanıtımı bugün Kocaeli Kongre Merkezi‘nde yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarından (KO-MEK) mezun olan ve halen eğitimi devam eden binlerce kursiyer için dijital bir pazar oluşturdu.

komeksepeticom gibi akılda kalıcı başarılı bir proje hazırlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Kocaeli Kongre Merkezi’ni yaptık bari kullanalım” diyerek her toplantıyı burada yapıyor.

Toplantıda Büyükakın, masasının bir yanına Genel Sekreter Balamir Gündoğdu ve Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık’ı aldı.

Masanın diğer yanı ise AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü‘ye ayrıldı.
Cumhur İttifakı’nın iki temsilcisinin alakaları olmadığı bir hizmette böylesi bir poza girmeleri şaşkınlık yarattı.

Tahir Büyükakın, her fırsatta destek gördüğü iki il başkanına önem veriyor olabilir ancak siyasi temsilci olan bu iki il başkanının “komeksepeti” gibi bir çalışmanın tanıtımında neden belediye mamasında oturuyor?

Cumhur İttifakı gereği bu iki il başkanı belediye başkanına siyasi destek verebilir ancak tüm halkın vergileri kullanılarak yapılan hizmetlerde AKP ve MHP il başkanının hizmeti üreten belediye yöneticisi gibi gösterilmeye çalışılması hoş karşılanmıyor.

Bizden söylemesi…