Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İki ilçeye dev sağlık yatırımı geliyor!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Körfez’e ve Karamürsel’e iki sağlık yatırımı yapılacak. Körfez’e yapılacak olan projede aile sağlığı merkezi yer alırken; Karamürsel’e ise aile sağlığı merkezinin yanı sıra 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapılacak.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü

Basliksiz 3 1Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Körfez’e ve Karamürsel’e iki proje kazandıracak. İki yapılacak olan projelerin ihalelerine onay 29 Nisan tarihinde verildi. Körfez’e yapılacak olan projede aile sağlığı merkezi yer alırken, Karamürsel’e yapılacak olan projede ise aile sağlığı merkezinin yanı sıra 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu da bulunacak.

765 METREKARELİK ALANA YAPILACAK

Körfez’e yapılacak ola aile sağlığı merkezi için projenin detayları da belli oldu. İhaleyi kazanan firmaya inşaatın yapılacağı alan sözleşmenin imzalandığı tarihten 45 gün içinde teslim edilecek. İhaleyi alan firma ise aldığı günden itibaren 210 gün içerisinde projeyi bitirecek. 765 metrekarelik alana yapılacak olan aile sağlığı merkezinin ihalesi Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nün Destek Hizmetleri Başkanlığı Mali Hizmetler Birimi’nde gerçekleşecek.

KARAMÜRSEL’E 112 İSTASYONU VE ASM GELİYOR

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Körfez’in yanı sıra Karamürsel’e de sağlık yatırımı yapılacak. Karamürsel’de hayata geçirilecek olan 6 hekimli aile sağlığı merkezinin yanı sıra 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu da ilçeye kazandırılacak.

180 GÜN İÇİNDE TESLİM EDİLECEK

Karamürsel’in 4 Temmuz Mahallesi’ndeki 634 metrekarelik inşaat alanına yapılacak olan proje için 20 Mayıs tarihi ihalenin son teklif tarihi olarak belirlendi. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nün Destek Hizmetleri Başkanlığı Mali Hizmetler Birimi’nde ihalesi yapılacak olan projede, ihaleyi alan firmaya inşaat alanı sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 15 gün içinde verilecek. Ayrıca ihaleyi kazanan firma da aile sağlığı merkezi ve 112 ASH İstasyonu’nu 180 gün içinde teslim edecek.