Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İki ilçeye yeni noterler kurulacak

Adalet Bakanlığı, Kocaeli’de Başiskele ve Kartepe ilçelerinde ikinci noterliklerin kurulmasına izin verdi. Bu iki noterlik için sınırlar da çizildi

Adalet Bakanlığı, Kocaeli’de Başiskele

SEBO min 292Adalet Bakanlığı’nın, 2018 yılı tahmini gayrisafi gelirleri 250 bin TL. olan, muhdes ikinci sınıf noterliklere açılma iznini verdi. Buna göre Kocaeli’de Başiskele ve Kartepe’de yeni noterler açılacak. Başiskele İkinci Noterliğinin; Selahattin Eyyübi Caddesi ile Yavuz Caddesinin kesiştiği yerden başlayarak, Selahattin Eyyübi Caddesinin Pasinler Caddesi ile birleştiği noktaya kadar, Pasinler Caddesinin devamı ile Gazneli Mahmut Caddesinin kesiştiği noktaya kadar, Gazneli Mahmut Caddesinin devamı ile Meriç Sokağı ile birleşme noktasına kadar, Meriç Sokağının Yavuz Caddesi ile kesiştiği noktadan başlayarak, bu yerden Yavuz Caddesinin devamı ile Selahattin Eyyübi Caddesi ile kesiştiği noktaya kadar ve bu alan içerisinde kalan yer ve bu caddelere açılan cadde ve sokaklar içinde mevcut noterlikle haksız rekabet ortamı yaratmayacak uygun bir yerde açılmasına karar verildi.

Öte yandan Kartepe İkinci Noterliğinin; Ankara Caddesinin Leyla Atakan Caddesi ile kesiştiği yerden başlayarak, Leyla Atakan Caddesinin Hürriyet Caddesi ile kesiştiği noktaya kadar, Hürriyet Caddesinin devamla bu Caddenin Gaziemir Caddesi ile kesiştiği noktaya kadar, Gaziemir Caddesinin devamla Ankara Caddesi ile kesiştiği noktaya kadar, Ankara Caddesinin devamla Leyla Atakan Caddesi ile kesiştiği noktaya kadar İzmit tarafında kalan kısmı üzerinde (caddenin tek taraflı cephesinde) olmak üzere mevcut noterlikle haksız rekabet ortamı yaratmayacak uygun bir yerde açılması kararlaştırıldı.