Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İKM Başkanı Murat Öztürk: Kimsenin cesaret edemediği bu caddeler bir kadın başkana yapmak nasip oldu

İKM Başkanı Murat Öztürk, Fethiye Caddesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kaç yıldan beri kimsenin cesaret edemediği bu caddeler bir kadın başkana yapmak nasip oldu. Fatma Kaplan Hürriyet’e. Zorladılar, zorlandılar ama inat etti. Her şeye rağmen vazgeçmedi. Bizlere esnaflara seçimlerde verdiği caddeler konusunda sözünü tuttu” ifadelerine yer verdi.

İKM Başkanı Murat Öztürk,

İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Murat Öztürk, İzmit Belediyesi tarafından yapılan Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Düzenleme Projesi ile ilgili yeniden paylaşım yaptı. Öztürk yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; Fethiye Caddesi, İstiklal Caddesi, Hafız Şerif Sokak, Hamam Sokak’ta yapılan çalışmalar gece de devam ediyor. Geçen dediğimiz gibi zor oldu ama güzel oldu. Çok az bir zaman sonra tüm eksikleri bitecek olan caddelerimiz bir cazibe merkezi olmaya doğru devam ediyor. Her geçen gün eksikler tamamlanıyor. Bu süre içinde ekipler guruplar halinde çalışmaya devam ediliyor.

“KİMSE ESNAFA YANLIŞ BİR ŞEY ANLATMASIN”

Kaç yıldan beri kimsenin cesaret edemediği bu caddeler bir kadın başkana yapmak nasip oldu. Fatma Kaplan Hürriyet’e. Zorladılar, zorlandılar ama inat etti. Her şeye rağmen vazgeçmedi. Bizlere esnaflara seçimlerde verdiği caddeler konusunda sözünü tuttu. Esnafımız İçin zordu ama gerekliydi. Onlar da emek verdiler. Kimse gelişte esnafa yalan yanlış bir şeyler anlatmasın. Düne kadar esnafın kapısına bakmaya tenezzül etmeyenler bugün cadde biterken esnafı gezmeye başladılar. Türkiye’nin en akıllı esnafı Kocaeli’dedir. Onlar candır. Bizim birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz. Teşekkür ederiz İzmit esnafı. Başta Fatma Kaplan Hürriyet’te sonra da Fen işleri Müdürü değerli dost Burak Güreşen’e ve tüm yönetime bizlerin her daim bir dediğimizi iki etmediler.”

Murat Ozturk 1