Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlçe belediye başkanı Tahir Büyükakın’ı yok sayıyor!

Gebze Belediyesi’ni yöneten Zinnur Büyükgöz açılışlarında, programlarında hazırlattığı özel bayrak ve posterlerle Tahir Büyükakın’ı görmezden geliyor.

Gebze Belediyesi'ni yöneten Zinnur
ugur

Kocaeli’de pek çok içede belediyelerin büyük yatırımlarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi üstlenmiş durumda. Vizyon projeleri inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne karşı ilçe belediyelerinde büyük bir hürmet var. Malum ilçe belediyelerinin bütçeleri maaş ve SGK ödemeleri karşısında güçsüz kalıyor. Belediyeler tek başına hareket edecek olsa yıllar boyunca gözle görülür bir proje ortaya çıkamayabilir. Hal böyle olunca ‘ben yaptım’ diyebilecekleri projelerin büyük bölümü için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ihtiyaç duyuyorlar. Bu ihtiyaca karşılık da Büyükşehir Belediyesi’ni yöneten Tahir Büyükakın’a büyük minnet duyuyorlar.

HERKESİ RAHATSIZ EDİYOR

Ancak tüm bunları görmezden gelen ve Tahir Büyükakın’ı yok sayan bir isim var; Zinnur Büyükgöz. Gebze Belediyesi’ni yöneten Büyükgöz açılışlarında, programlarında hazırlattığı özel bayrak ve posterlerle Tahir Büyükakın’ı görmezden geliyor. Kendi fotoğrafını, Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını ve Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarını astıran Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden ve belediye başkanı TAhir Büyükakın’ın uzak duruyor. Yerel seçimler öncesinde Büyükgöz’ün bu tutumu ilçede göze batıyor ve başta partililer olmak üzere geniş bir kesimde rahatsızlık yaratıyor.