Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlçe nüfus müdürlükleri için fazla mesai zamanı!

Kocaeli Valiliği Pazar günü yapılacak olan ALES sınavına dair açıklama yayınladı.

Kocaeli Valiliği Pazar günü

Kocaeli Valiliği Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına ilişkin açıklama yaptı. 21 Nisan Pazar günü saat 10.00’da yapılacak olan ALES sınavına dair valilik kanadından yapılan açıklamada ilçe nüfus müdürlüğünün açık olacağı bilgisine yer verildi.

Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada; “ÖSYM Başkanlığınca 2024 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2024 – ALES / 1) 21 Nisan 2024 Pazar günü yapılacaktır. Sınavlara katılacak adaylardan Nüfus Cüzdanı veya Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyenler için ‘Sınav Giriş Belgesi’ ile 1 (bir) adet fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni Kimlik Kartı düzenleninceye kadar geçerli olmak üzere ‘Geçici Kimlik Belgesi’ vermek üzere, 21 Nisan 2024 Pazar günü 07:00-10:00 saatleri arasında İzmit İlçe Nüfus Müdürlüğü açık bulundurulacaktır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

BURSLULUK SINAVI AÇIKLAMASI

Kocaeli Valiliği ayrıca pazar günü Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’na dair de açıklama yaparak, ilçe nüfus müdürlüklerinin 07.30-12.30 saatleri arasında açık olacağını ve nüfus cüzdanı ya da kimlik kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen kişiler için “Sınav Giriş Belgesi” ile 1 (bir) adet fotoğrafını yanında getirerek yeni Kimlik Kartı düzenleninceye kadar geçerli olmak üzere “Geçici Kimlik Belgesi” verilebileceğini aktardı.