Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli yurdundan şikayet var

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan ve İlim Yayma Cemiyeti’ne ait Şehit Esma Kız Öğrenci Yurdu’ndan şikayet var. Öğrenciler yemekler ve temizlik konusunda sıkıntı yaşıyor. Üstelik yurdun bazı bölümlerinde internet de çekmiyor.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı partisinin danışma kurulu toplantılarına başlama kararı aldıklarını duyurdu. Yıldızlı kurulların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.Kocaeli Üniversitesi’nde yüz yüze eğitim başladı. Corona virüsü pandemisi nedeniyle yaklaşık 1.5 yıldır ara verilen yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte binlerce öğrenci kentimize geri döndü. Yurtlarına dönen öğrenciler yeni dönemde kimi sorunlarla da karşılaştı. O sorunlardan biri de İlim Yayma Cemiyeti’ne ait Şehit Esma Kız Öğrenci Yurdu’nda meydana geldi.

İLİM YAYMA CEMİYETİ ŞEHİT ESMA KIZ ÖĞRENCİ YURDU

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan İlim Yayma Cemiyeti’ne ait Şehit Esma Kız Öğrenci Yurdu’nda konaklayan öğrenciler söz konusu yurdun yemeklerinde ve yurt temizliğinde sıkıntılar olduğunu belirtti. Yurdun bazı bölgelerinde internetin çekmediğini, bu sebeple online derslere katılımda sıkıntı yaşandığını belirten öğrencilerden Reyhan, “Kocaeli İzmit Şehit Esma Kız öğrenci yurdu yemek ve temizlik konusunda sorumsuzluk var. Koridorların temizliği aksatılıyor. İnternetleri asla çekmiyor ve online ders gören öğrenciler derslerine giremiyorlar. Acil ilgilenilmesi gerekiyor. Lütfen yardımcı olun” dedi. Söz konusu sorunlar Şikayetvar.com tarafından İlim Yayma Cemiyeti’ne de iletildi.