Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlk icraatı bu sorunu çözmek oldu… Kapalı merdiven… Şifreli asansör… Kandıra’da başkanlık makamı vatandaşa kapatılmış!

Kandıra Belediyesi’nde yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete açılmıştı. Dönemin Ak Partili Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan söz konusu binayı kendi keyfine göre organize etmiş. Başkanlık makamının yer aldığı 4. kata merdiven çıkışı kapatıldı, asansörlere şifreli sistem koyuldu. Yeni başkan Erol Ölmez göreve gelince ilk iş vatandaşlarla arasındaki bu engeli ortadan kaldırdı.

Kandıra Belediyesi’nde yeni hizmet

ugur 1Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019 yılında yapımına başlanan, akıllı bina olarak inşa edilen ve 62 milyon liraya mal olan Kandıra Belediyesi’nin 13.800 m2’lik yeni hizmet binası 2022 yılında vatandaşların hizmetine sunuldu. Belediyeye ait tüm birimlerin taşındığı yeni bina Kandıra’da belediye hizmetlerinin tamamının tek çatı altından verilmesine ve 16 birimin bir arada çalışmasına imkan sağladı.

4. KATIN VARLIĞINI VATANDAŞA YASAKLADI

Kandıra Belediyesi’nin içinde bulunduğu hizmet binasının eski oluşu ve hizmet birimlerinin farklı yerlerde olması nedeniyle yaşanan sıkıntılar yeni bina ile ortadan kalktı. Dönemin Ak Partili Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan yeni bina da yaklaşık 2 yıl görev yaptı. Turan’ın bu dönem içerisinde söz konusu binayı kendi keyfine göre organize ettiği öğrenildi. Başkanlık makamının yer aldığı 4. kata merdiven çıkışını kapattıran, asansörlere şifreli sistem koyduran Adnan Turan, belediye asansörlerinden 4. kat ibaresini dahi kaldırttı.

EROL ÖLMEZ DUVARLARI KALDIRDI

31 Mart seçimlerinde Ak Parti’den belediye başkanı seçilen, Kandıra’nın sevilen isimlerinden Erol Ölmez göreve gelince ilk iş vatandaşlarla arasındaki bu engeli ortadan kaldırdı. Asansörlerdeki şifreli sistemi iptal eden Ölmez, merdivenleri de halkın kullanımına açtı. Asansörlerdeki yön tabelaları ise maliyet getirmemesi için henüz değiştirilmedi.

erol bey

erol olmez gulerek