Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlker Kazan, “İzmit Belediyesi, CHP’nin lojistik üssü mü?”

CHP’nin 23 Mart Pazar günü gerçekleştireceği cumhurbaşkanı adaylığı ön seçimde İzmit Belediyesi’ne ait hizmet binası ve belediyeye ait tesislerin kullanılacak olmasına MHP İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan’dan tepki geldi.

CHP’nin 23 Mart Pazar günü gerçekleştireceği cumhurbaşkanı adaylığı ön seçimde

Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan, İzmit Belediyesi yönetimine seslendiği bir basın açıklaması yayınladı. Kazan, CHP’nin 23 Mart’ta gerçekleştireceği cumhurbaşkanı adayı belirleme ön seçiminde İzmit’te kurulacak salonlardan birinin İzmit Belediyesi Kuruçeşme Hizmet Binası olmasını eleştirdi ve bunun normal olmadığını söyledi.

“NORMAL DEĞİL DOĞRU DA DEĞİL”

MHP İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan, konuyla ilgili şunları söyledi: “23 Mart Pazar günü CHP’nin cumhurbaşkanı adayı belirleme ön seçimi için İzmit’te de sandıklar kuracak. Bu sandıklardan birinin İzmit Belediyesi Kuruçeşme Hizmet Binası’nda kurulacağını öğrendik. CHP İzmit İlçe Başkanlığının yayınladığı broşürde de böyle olduğu görülmektedir. Siyasi bir partiye ait ön seçimin kamu kurumu olan İzmit Belediyesi’ne ait hizmet binasında yapılması normal de değil doğru da değil. Bu kararın tekrar gözden geçirilmesi gerekmektedir.

“GENÇLİK MERKEZLERİ VE MAHALLE KONAKLARI DA VAR”

Ayrıca bu salon listelerinde İzmit Belediyesi’ne ait gençlik merkezi, mahalle konağı ve muhtarlık hizmet binası da yer alıyor. İzmit Belediyesi’nin CHP’nin lojistik merkezi gibi kullanılmasını doğru bulmuyoruz ve gereğinin yapılmasını bekliyoruz. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i bu kararları alırken hassas davranmaya davet ediyoruz. Bir belediye binasında herhangi bir partinin ön seçiminin yapılması kabul edilemez.”

Ilker Kazan Izmit Belediyesi CHPnin lojistik ussu mu1

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Garanti BBVA mobil uygulamasına 2 Mayıs itibariyle erişim sorunu yaşanıyor.
Sıradaki Haber Garanti BBVA mobil uygulamasında erişim sorunu!