Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İmama kızan cemaat kahvede namaz kıldı!

Sakarya Kaynarca’nın Müezzinler Mahalle

Sakarya Kaynarca’nın Müezzinler Mahalle Muhtarı Saffet Kansu köy halkından bir grup ve ihtiyar heyeti olarak imamlarına küstüklerini öne sürerek dikkat çekmek ve gündeme getirmek için dün gece yatsı namazını camii açık iken mahalle merkezindeki kahvehane önünde kıldılar. Müezzinler Mahallesinin diğer sakinleri ise namazlarını aynı dakikalarda açık olan camilerinde kıldılar.

MÜFETTİŞ RAPORU VAR

Mahalledeki bu olayın gündeme gelmesinden sonra Müftülüğü inceleme başlatırken, mahalle muhtarı Saffet Kansu’nun, bundan bir süre önce de mahalle imamının değiştirilmesi için ilçe müftülüğüne müracaatta bulunduğu ancak müfettiş raporuyla buna gerek olmadığı belirtildi.

MUHTAR KONUŞMADI

Müezzinler Mahallesi Muhtarı Saffet Kansu bir ajans tarafından da servis edilen haberle ilgili olarak kendisini arayan medyabar.com editörüne olayla ilgili olarak görüşmek istemediğini söyledi. Çok tartışılan dikkat çeken olaya imza atan Muhtar Kansu’nun,mahallede imamın kendisinin görüşmediği kahvehaneye gitmesi nedeniyle böyle tepki gösterdiği iddia edildi. Muhtarın daha önce mahalle imamının görevden alınması için şikayette bulunduğu ancak yapılan incelemede şikayet konusunun gerçek dışı olduğuna dair rapor verildiği öğrenildi