Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İmamoğlu Akar için geldi!

TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın kızı Dila Akar bugün Emex Otel’de gerçekleştirilen düğünle hayatını Yiğithan Tezgören ile birleştirdi.

TBMM Başkanvekili ve CHP
TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın kızı Dila Akar bugün Emex Otel’de gerçekleştirilen düğünle hayatını Yiğithan Tezgören ile birleştirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı nikahı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kıldı. Nikah törenine katılanlar arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da vardı. 1 saat süren ve hiçbir ikramın yapılmadığı nikah töreni siyaset dünyasındadn pek çok ismi bir araya getirdi.

KATILIM YOĞUNDU

Nikah törenine CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHPİstanbul Milletvekili Yunus Emre, CHP Artvin Milletvekili Bayraktutan, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHPİstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman,İstanbulİl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kocaeliİl Başkanı Özgür Yıldızlı, AK Partiİl Başkanı Mehmet Ellibeş,İyi Parti Kocaeliİl Başkanı Şanbaz Yıldız,İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Başkent Üniversitesi Rektörü Mehmet Haberal, Lastikİş Genel Başkanı Alaaddin Sarı, CHP Eskiİl Başkanı Cengiz Sarıbay, Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve çok sayıda davetli katıldı.

ÇOK SAYIDA ŞAHİT

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kıydığı nikaha CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Başkent Üniversitesi Rektörü Mehmet Haberal, İyi Parti İl Başkanı şanbaz Yıldız, AK PartiİL Başkanı Mehmet Ellibeş şahitlik yaptı.

HÜRRİYET KISA KONUŞTU

Nikah kıyımı öncesi konuşma yapanİzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Bugün nikahımızda bir sürprizimiz var.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekremİmamoğlu bugün aramızda. Gençlerimizi mutlu günlerinde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Gençlere de mutluluklar diliyorum” DEDİ.

“FATMA HANIMİZMİTİÇİN ŞANS”

Hürriyet’in ardından konuşanİstanbul Belediye Başkanı Ekremİmamoğlu, “Fatma Hanımİzmit için bir şans. 2 genç arkadaşımızın nikahını kıyıyoruz. Gençlere ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. Ardından kıyılan nikahta Büyükşehir Belediye Başkanı Ekremİmamoğlu Nikah Cüzdanını geline takdim etti.