Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İmamoğlu da açıkladı… İzmit’te işçilere müjde yok mu?

2021 yılı asgari ücretinin net 2 bin 825 lira olarak açıklanmasının ardından gözler CHP’li İzmit Belediyesi’ne çevrildi. İzmit’te maaşlar ne kadar olacak merak konusu.

2021 yılı asgari ücretinin

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2021 yılı asgari ücretinin net 2 bin 825 lira olarak açıklanmasının ardından, İBB iştirak şirketleri ve bağlı kuruluşlarında çalışan personeller için asgari ücretin net 3100 TL olacağını açıkladı.

KILIÇDAROĞLU DUYURU YAPMIŞTI

Twitter’dan paylaşım yapan İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı: “1 Ocak 2021 tarihinden itibaren İBB, iştirak şirketleri ve bağlı kuruluşlarında çalışan personeller için asgari ücret net 3100 TL olacaktır. Halkımıza ve çalışanlarımıza duyururuz.” CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da kısa süre önce Twitter hesabından asgari ücretin net 3100 lira olması gerektiğini söylediği bir paylaşım yapmıştı.

GÖZLER İZMİT’TE

CHP’li pek çok belediyede asgari cüret 3 bin 100 lira olarak uygulanmaya başlandı. Gözler Kocaeli’nin tek CHP’li belediyesi olan İzmit’e çevrildi. İzmit Belediyesi’nin CHP’li başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’ten henüz asgari ücretle ilgili bir açıklama yapılmadı. İzmit Belediyesi işçileri Hürriyet’ten gelecek haberi bekliyor. İzmit Belediyesi’nde Genel İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi görüşmeleri devam ediyor. İşçilere yapılacak zam merak konusu.