Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İmamoğlu ile buluştular

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Marmara Bölgesi’ndeki beldiye başkan adaylarını ve örgüt başkanlarını topladı. Toplantıya KBB Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve il başkanı Bülent Sarı da katıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Marmara Bölgesi’ndeki beldiye başkan adaylarını ve örgüt başkanlarını topladı. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı da katıldı. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi seçim çalışmalarına dair süreç ele alındı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Toplantıya dair sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Bülent Sarı, “Sayın Ekrem İmamoğlu ve ekibine kentimize verdiği önem sebebiyle teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ise, “Sayın Ekrem İmamoğlu ve kampanya ekibi ile bizim kampanya ekibimiz çok verimli bir toplantı yaptık. Kendilerine, bize ve kentimize verdikleri önem sebebiyle çok teşekkür ediyoruz. Onur duyduk, umudumuz ve azmimiz daha da büyüdü” dedi.