Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İmamoğlu kritik toplantı için yarın Kocaeli’de!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum deniz salyası nedeniyle Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı için yarın Kocaeli’ye gelecek. Toplantıya davetli olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da yarın Kocaeli’de olacağını duyurdu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum deniz salyası nedeniyle Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı için yarın Kocaeli’ye gelecek. Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı’na davetli olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da toplantıya katılacağını açıkladı. İmamoğlu’nun açıklaması şu şekilde, “Son zamanlarda müsilaj denen meseleyi tartışıyoruz.

BU İŞİN PARTİSİ OLMAZ

Marmara Denizi’ne gözümüz gibi bakmamız gerekiyor. Dünyanın en genç denizlerinden birisi Marmara Denizi. Marmara Denizi’nin bereketli halini korumak adına işbirliği halinde bütün belediyeler, bütün kamu kurumları, özel kuruluşlar, sanayi kuruluşları, tarım yapan insanlar, devletin bakanlıkları topyekün ortak akılla bu sorunu çözmek zorundadır. Yarın İzmit’e davetliyim bu konuyu orada konuşacağız. Bu işin partisi olmaz. Bu işin ülkesi de olmaz.”