Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İmamoğlu’na “Tepeden tırnağa samimiyetsiz” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için, “peden tırnağa samimiyetten uzak bir siyasi yaklaşımı var” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, pandemi destekleri kapsamında 112 milyonluk destek paketi açıkladı. Daha önce yapılan desteklerle birlikte Büyükşehir, Kocaelililere pandemi döneminde 238,6 milyonluk destek vermiş olacak. Başkan Büyükakın, Büyükşehir’den alacağı olan firmalara alacağı toplam 122 milyon TL’nin Aralık ayında verileceği müjdesini de verdi.

“BELEDİYE BAŞKANI YAPMASI GEREKENİ YAPAR!”

Bu toplantıda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun pandemi vaka açıklamaları soruldu. Büyükakın, “Bir belediye başkanı olarak biz diğer kurumlarla irtibat halinde üzerimize düşenleri yerine getiriyoruz. Bir belediye başkanı Pandemiyle ilgili bir şey yapmak isterse çıkar ve yapar. Kamu kurumlarıyla sürtüşmek, devletin kurumlarını itibarsızlaştırmak gibi eğilim içerine girmek yerine yapması gerekeni yapar.

SAMİMİYETSİZ SİYASİ YAKLAŞIM

Ben burada açıkçası hiçbir iyi niyet görmüyorum. İyi niyet olsaydı sahada yapılanlardan biz bunu görürdük. Bunun da çok da tartışılır bir yanı olmadığı ortada. Samimi olsalar belediye otobüslerini ona göre ayarlarlar. Hastane yollarını ona göre ayarlarlar. Ama sadece kendi reklamlarını yapmak gibi bir çabanın içerisinde olmazlar. Dolayısıyla tepeden tırnağa samimiyetten uzak bir siyasi yaklaşım olduğunu düşünüyorum.”