Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İmamoğlu’ndan Kocaeli’ye kentsel dönüşüm eleştirisi..!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi KİPTAŞ’ın İzmit’e yapacağı konutlar için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, konutların yapılacağı alana geldi ve inceleme yaptı. Ardından İzmit Belediyesi’nde konuşan İmamoğlu Kocaeli’de kentsel dönüşümün yetersizliğine dikkat çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi KİPTAŞ’ın

SEBO min 5İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet arasında gelişen pek çok proje ortaklığının ilki olan konut projesi hayata geçiyor. İzmit Çınar Evleri 40 milyon TL’ye mal olacak. 143 konutun tanıtımı için İzmit’e gelen İmamoğlu, İzmit’te çok proje yapacaklarını söyledi ve kentsel dönüşümlerin yetersizliğine dikkat çekti.

PROJENİN KAHRAMANI

Ekrem İmamoğlu, “İstanbul her şeyiyle Türkiye’nin motivasyonudur. İstanbul önce yakın çevresiyle dayanışacaktır. İstanbul’un yakın çevresinin iyi olması ülke genelinde motivasyon sağlar. Bu projenin kahramanı Fatma Hanım’dır. Bizi hızlı bir çalışma içerine aldı. Bugün KİPTAŞ’ın sosyal konut projesini açıkladık. Daha çok projemiz var. Bizi İzmitliler iyi takip etsin. İstanbul’un kapısı hangi siyasi partiye ait olurs olsun dayanışmaktan imtina etmeyiz.

KERPE AŞIĞIYIM

Bizim zerre kadar partizanlık bağımız yoktur. Neyimiz varsa Türk halkına armağan olsun. Burada küçük küçük maçlara gelirdik. Kocaeli’de olmak benim için çok güzel. Kerpe aşığıyız. Orada yazlıkçı da olduk. Depreme çare olmak adına Gölcük Depremi’nde buraya gelip günlerini geçirmiş bir vatandaştım. Yıllarca kentsel dönüşüm başarılı yapılamadı. Biz bu konuda önemli adımlar atacağız. Tekrar hayırlı olsun. Aralık ayında temelini hep birlikte atacağız. Şeffaf ve katılımcı bir modelle evlerimizi de sahiplendirip komşularımızın çayını içeriz” dedi.

KANAL İSTANBUL’UN SONU GELMİŞTİR

Kanal İstanbul sorusu üzerine Kanal İstanbul’un sonunun geldiğini de ifade eden İmamoğlu, “İstanbul’un sonunun gelmemesi için Kanal İstanbul’un sonu gelmesin. AK Partili kardeşlerimiz bizim buraya konut yapmamıza sevinmişlerdir. Bizi eleştirseler de bunu nasıl ifade edeceklerini bilmedikleri için gönlümüz olduğunu söylemiş. Hep gönlümüz olsa da İzmit’e hep konut yapsak” dedi.