Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnterneti olmayan KOÜ öğrencileri bu haberi okusun..!

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) öğrencileri için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve rektör Sadettin Hülagü ücretsiz internet kampanyası başlattı.

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) öğrencileri

Ugur ENC minKocaeli Üniversitesi güz eğitim öğretim dönemini uzaktan eğitimle tamamlayacak. Ancak bazı öğrencilerin evlerinde internet bulunmuyor. Bu sebeple öğrencilerin uzaktan eğitim sürecinde sıkıntı yaşamaması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü harekete geçti. Kocaeli Üniversitesi rektörü Sadettin Hülagü dün akşam sosyal medya sitesi Twitter üzerinden bir açıklama yayınlayarak öğrencilere internete nasıl ulaşabileceklerini anlattı.

BAŞVURU YAPAN BÜTÜN ÖĞRENCİLERE…

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin evinde internet olmayan KOÜ’lü öğrenciler için yardımcı olacağını anlatan Hülagü, “Sevgili Öğrenci Kardeşlerim; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn @tahirbuyukakin ile görüştüm. İnternet imkanı olmayan arkadaşlarımız KOÜ Gen.Sek.Yrd. Mustafa Yeğin’e müracaatı halinde büyükşehir belediyemizce internet imkanı sağlanacaktır. Sevgilerimle.Başvuruları lütfen sadece http://internetbasvuru.kocaeli.edu.tr/internet adresinden yapmalısınız.” ifadelerini kullandı.