Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İptal edildi, kamplar Antikkapı’ya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında sosyal tesislerin işletilmesi devrinin iptal edilmesi gündeme gelecek. Hem Ormanya’da bulunan kafeterya ve sosyal tesis hem de kampların Antikkapı’ya devri görüşülecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mart
Nazim Ozgun Erbulan 1

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi mart ayı meclis toplantısı 16 Mart Perşembe günü saat 15.00’de Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Mecliste, 138 gündem maddesi görüşülüp karara bağlanacak. Meclis gündem maddeleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki Antikkapı A.Ş.’ye yapılacak devirler dikkat çekti.

DEVİR İPTAL EDİLDİ

Mecliste, Kartepe İlçesi, Uzuntarla Mahallesi, 309. Sk. No: 99/13 adresinde bulunan, Uzuntarla Doğal Yaşam Alanı, Çocuk Hayvanat Bahçesi içinde bulunan Kafeterya, Sosyal Tesis işyerinin, Antikkapı A.Ş.’ye belirlenecek aylık kira bedeli ve süre üzerinden işletilmesinin devredilmesi ile  Başiskele ilçesi, Servetiye Cami Mahallesi, Aytepe Mevkii No:72-73 ( Diriliş 1 ve Diriliş 2 Gençlik Kampı-Sosyal Tesis), Kandıra ilçesi, Kurtyeri Mahallesi, Kumcağız Caddesi No:130 (Kumcağız Gençlik ve Spor Kampı-Sosyal Tesis) ile Kandıra ilçesi, Kerpe Mahallesi, Sevil Sokak No:12 (Kerpe Gençlik ve Spor Kampı-Sosyal Tesis) adreslerinde bulunan sosyal tesislerin işletilmesi devrinin iptal edilmesi ve kira bedellerinin revize edilerek sosyal tesis ve kamp alanı olarak kullanılmak üzere, belirlenecek aylık kira bedelleri ve süreleri üzerinden Antikkapı A.Ş.’ye işletilmesinin devredilmeleri gündeme gelecek.