Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Işık, neden yapamadığını açıklayacak

Eski Bakan Fikri Işık döneminde 40 milyon Avro verilerek prototipi hazırlanan elektrikli araç yeniden gündemde. Işık bu aracı neden yapmadıklarını anlatacak

Eski Bakan Fikri Işık

Yerli aracın tanıtımının ardından, Fikri Işık’ın bakanlığı dönemindeki elektrikli araç gündeme yeniden geldi. Işık’a sosyal medyada bu araç üzerinden yüklenilmeye başlandı. Bir twetter kullanıcısı sosyal medya üzerinden Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ı etiketleyerek, “Yerli(!) otomobil için İsveçli SAAB marka otomobile 40 milyon Avro ödemiştik ya! Prototip vs diye getirip reklam yapmıştık ya! Ne otomobil kaldı, Ne 40 milyon Avro kaldı 250 milyon liramız daha çöpe gitti Ne hesap veren oldu, Ne de hesap soran. İyi uykular Türkiyem” yazdı.

KISA SÜREDE AÇIKLAYACAĞIM
Paylaşımı sosyal medya üzerinde alıntılayan Fikri Işık gece yarısı saat 02.00’da cevap verdi. Işık, konu ile ilgili yakın zamanda açıklama yapacağını belirtti. Işık paylaşımında, “Bugüne kadar yaptığım hiçbir işin hesabını vermekten çekinmedim, kaçınmadım. Benden açıklama bekleyen herkes için kısa süre içerisinde açıklama yapacağım inşallah” ifadelerini kullandı.

fiko