Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz’ı Hizmet-İş savundu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Kocaeli İŞKUR Müdürü Ulvi Yılmaz arasındaki polemiğe Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy da katıldı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

Hizmet- İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Çalışma ve İş Kurumu il Müdürü Ulvi Yılmaz ‘a son günlerde İzmit Belediye başkanına, gündemde kalma ve devletin kurumlarını yıpratmaya yönelik algı dolu açıklamalarına cevap verdiği için belediye başkanın avukatlığına soyunanlara ve İzmit Belediye başkanına soruyoruz:

NİYE MÜRACAAT EDİYORSUNUZ?

“1. Öncelikle Sayın Fatma kaplan Hürriyet Millet vekili iken Ak parti Hükümeti tarafından işsizliği azaltma ve kamu kurumlarına işçi desteği vermek için ortaya koyduğu bu projeyi Çalışma hayatına uygun olmadığı için eleştirirken şimdi niye yararlanmak için Müracaat ediyorsunuz.

2 Çalışma ve İş Kurumu il Müdürü size devletin bu dönem toplum yararına çalışma ile ilgili ülke genelinde bir proje çalışması yok , olursa her belediyede olduğu gibi İzmit Belediyesi de bu proje den yararlanır dediği halde niye gündemde kalmak ve hizmet üretme beceriksizliğinizi yeterli işçimiz yok diye algı oluşturmak için gündemde tutuyorsunuz.

300 KİŞİYİ İŞE ALDINIZ

3.Belediye başkanı seçildiğiniz ilk aylarda İzmit Belediyesinde işçi fazlalığı var diye basına demeçler verirken , bu güne kadar bir şekilde 200″e yakın işçiyi Ak Parti militanı diye niye işten çıkardınız( yerine 300 kişi aldınız) şimdi niye işçi ihtiyacım var diye İŞKUR İl Müdürünün kapısından ayrılmıyorsunuz.

KAÇ KİŞİYİ İŞSİZ BIRAKTINIZ?

4.Madem işçiye ihtiyacınız vardı onca işçiyi niye işten çıkardınız. Parti olarak sözde emekçilerin yanında olduğunu iddia ediyorsanız niye sendikasız Güvencesiz ,sosyal hakkı olmayan Ve maaşları devlet tarafından ödenen işçileri çalıştırmak için çırpınıyorsunuz.

5.Son olarak İŞKUR İl Müdürüne kaç kişiye iş buldunuz diye soracağınıza. Sayın belediye başkanınıza kaç kişiyi işsiz bıraktınız diye sordunuz mu?”