Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmail Moğultay’dan ekmek 10 lira olsun talebi

İzmit’e bağlı Sanayi Mahallesi’nin Muhtarı İsmail Moğultay, yeni ekmek zammı kararının ardından “Ekmek 10 lira olsun israf son bulsun” şeklinde paylaşım yaptı. Vatandaşlar, Moğultay’ın bu paylaşımına tepki gösterdi.

İzmit’e bağlı Sanayi Mahallesi’nin

Özgun imzaKocaeli Fırıncılar Odası’nın ekmek ve simit fiyatına zam yapılması talebi Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) tarafından dün gerçekleştirilen toplantıda kabul edildi. Yapılan toplantıda Kasım ayından itibaren geçerli olmak üzere 210 gramı 4 liradan satılan ekmeğin 210 gramı 5 lira olarak satılması, 5 liradan satılan 100 gram simidin fiyatı da 6 lira olması kararlaştırıldı.

“ACINDAN ÖLDÜRÜRSÜN”

İzmit Sanayi Mahallesi Muhtarı İsmail Moğultay, sosyal medya hesabı üzerinden “Ekmek 10 lira olsun israf son bulsun” şeklinde paylaşım yaptı. Moğultay’a, paylaşımın altında vatandaşlar, “Muhtarım garibanları acından öldürürsün yetki sizde olsa”, “Fırıncılarla ortak değilsin değil mi İsmail bence temel gıda maddeleri ucuz ve sınırlı olmalı” şeklinde tepki gösterdi.,

“TEPKİ GÖSTERMEK İÇİN PAYLAŞTIM”

Daha sonra sosyal medya hesabından tekrar açıklama yapan Moğultay, “Arkadaşlar ben yapılan zamma tepki göstermek ve ekmek israfına engel olmak adına böyle bir şey paylaştım” dedi.

 

Ismail mogultay 2

Ismail mogultay 1