Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmail Yıldırım Karamürsel siyasetinde tehlike seziyormuş!

AK Parti Karamürsel İlçe Danışma toplantısında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım teşkilat içi sert açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “Karamürsel siyasetinde bir şey söylenecekse onu da benim söylemeye hakkım olsun. Karamürsel siyasetinde bir tehlike seziyor ve size dinlendiriyorsam bunun bir geçerliliği vardır” şeklinde konuştu.

AK Parti Karamürsel İlçe

Özgun imzaAK Parti Karamürsel İlçe Danışma toplantısı bugün Karamürsel Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve yönetimi, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve yönetimi, AK Parti önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı. Programda, maden faciasında hayatını kaybeden 41 madenci için Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

“DUVARA ÇARPARIZ”

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Nedense son zamanlarda cumhurbaşkanımıza oy vereceğini AK Parti’ye oy vermeyeceğini son zamanlarda duymaktayım. Bilinçli yapanlar var, bilinçsizce peşinden koşanlar var. Sebebi, bu teşkilatta olan belediye başkanı olarak çalışan, kadın, gençlik kolları yani teşkilatın içerisinde olup görev almış kimselerin üzerine yıkmaktadırlar. Bunun geçerliliğini daha ufak ortamlarda tartışmak daha doğru olur. Belediye başkanı olarak, meclis üyesi olarak, ilçe başkanı olarak nerede hata yapıyorum diye bir atım geriye atıp bakması lazım. Şahıslar üzerinden yaptığımız siyasette duvara çarparız. Adamcılığın geçmişte kimseye faydası olmadığı gibi bundan sonra da kimseye faydası olmaz. Birilerinin adamı sıfatına koymak istiyorsanız bu partide tek adam olacak şahıs sayın Cumhurbaşkanımızdır. Hepimiz onun adamıyız. 2024 seçimlerinde Karamürsel’de AK Parti’nin durumunu şekillendireceğiz.

“HERKES KENDİ KARAKTERİNİ, EGOSUNU BİR TARAFA KOYARAK…”

Şunu da artık ısrarla söylüyorum. Karamürsel siyasetinde bir şey söylenecekse onu da benim söylemeye hakkım olsun. Karamürsel siyasetinde bir tehlike seziyor ve size dinlendiriyorsam bunun bir geçerliliği vardır. Herkes kendi karakterini, egosunu bir tarafa koyarak bulunduğumuz davanın, içinde bulunduğunuz ortamın gerçeklerinden uzaklaşmadan hizmet etmemiz lazım. Birilerine sağdan soldan laf çaktırarak, kendi arkadaşlarımızla alakalı konuşarak bu partide bir yere gelinmez. Karamürsel’de siyaset de yapılmaz. Balans ayalarında ufak bir oynama varsa onu düzeltip yolumuza devam edeceğiz. Bu davanın, makamların sahibi biz değiliz. Bunların hepsinin sahibi millet. Milletimizin bizden istediklerine kulak verip, onların isteklerini yerine getirerek yolumuza devam edeceğiz. Birbirimizi uyarmak sünnettir. Benim yanlışımı görüp uyarmıyorsanız siz kabahatlisiniz. Ben de insanım ama bunu arkadan, sağdan-soldan konuşmanın da anlamı yok. benim olmadığım ortamlarda benim hatalarımın konuşulması ne bana ne de partiye katkı sağlıyor. Ben herkesin yüzüne her şeyi söyleyebilen insanım. Bana karşı da herkesin doğru ve dürüst olmasını rica ediyorum.”