Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmail Yıldırım o şirketin yönetimine girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın siyasi danışmanı olarak atanan İsmail Yıldırım İZAYDAŞ Yönetim Kurulu üyesi oldu. Yıldırım buradan huzur hakkı alacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

ugur 1Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın siyasi danışmanı olarak atanan İsmail Yıldırım İZAYDAŞ Yönetim Kurulu üyesi oldu. Karamürsel Belediyesi’nde uzun yıllar belediye başkanı olarak görev yapan Yıldırım 2024 seçimlerinde aday gösterilmemiş, kendi yerine bakan yardımcısı Mesut Çetinkaya’yı hazırlamıştı. Çetinkaya’nın adaylığını destekleyen İsmail Yıldırım Karamürsel Belediyesi’ni Ak Parti’ye kazandıramadı ancak seçimden sonra seçim sürecindeki çabası takdir edildi ve başkan danışmanı olarak görevlendirildi. İZAYDAŞ Yönetim Kurulu’na 5 Nisan’da yönetim kurulu üyesi olarak seçilen İsmail Yıldırım buradan huzur hakkı alacak.

Tahir Büyükakın’ın özel kalem müdürü Ahmet Akpınar daha önce İZAYDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu. Akpınar İsmail Yıldırım’ın görevlendirilmesinin ardından bu görevinden ayrıldı.