Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmail Yıldırım’dan ciddi uyarı!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, konut ve iş yerlerinin kullanım amaçları dışında, haksız kazanç elde etmek amacı ile çeşitli gruplara, kayıt dışı şekilde kiraya verilmesi iddiaları üzerine bir çağrı yaptı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Son zamanlarda konut ve iş yerlerinin kullanım amaçları dışında, haksız kazanç elde etmek amacı ile çeşitli gruplara, kayıt dışı şekilde kiraya verildiği ile ilgili ihbarlar almaktayız. İlçemizin huzur ve güvenliğini tehdit etme potansiyeli taşıyan bu tip bir uygulamanın tespitini yaparsanız lütfen belediyemize ihbar etmeniz konusunda hassasiyetinizi rica ediyorum.

YASAL İŞLEM

Belediye zabıt ekiplerimizce ilçemiz taranarak gerekli kontroller yapılmakta ve yapılmaya devam etmektedir. Bu tip yasal olmayan yöntemlerle haksız kazanç elde eden iş yeri ve konut sahiplerine yasal işlem uygulayacağımızı ve ilgili kurumlara ihbarda bulunacağımızı özellikle belirtmek istiyorum. İlçemizin gerçek sahibi Karamürsel sakinlerinin huzurunun bozulmasına hiç bir şekilde müsaade etmeyeceğiz.”