Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşte afetlerde beklenen tablo! Kılıçdaroğlu ile Büyükakın yan yana

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün deprem bölgesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu Hatay’da CHP’li belediye başkanlarının yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın ile de bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal

Binlerce insanın ölümüne neden olan depremler siyasette de ayrışmalara yol açtı. İktidar partisi ile muhalefet partileri sık sık birbirlerini ağır ithamlarla eleştirdi. İktidar partisinin söylediklerini muhalefet, muhalefet partilerinin söylediklerini ise iktidar partisi yalanladı. Deprem siyaseti de oldukça gerdi

YAN YANA YÜRÜDÜLER

Siyasi tartışmalar sürerken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemal Kılıçdaroğlu bugün deprem bölgesine gitti. Hatay’ın Defne ilçesinde CHP’li belediye başkanları ve milletvekilleriyle birlikte incelemelerde bulunan Kılıçdaroğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile bir araya geldi. Büyükakın yaptıkları çalışmaları ve gözlemlerini Kılıçdaroğlu’na aktarırken, Kılıçdaroğlu ise Büyükakın’a yapılan çalışmalar için teşekkür etti. Kılıçdaroğlu ve Büyükakın’ın birlikte yürümeleri ‘siyasi çatışmaları Büyükakın bitirdi’ yorumlarına neden oldu.