Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşte böyle olur AKP’nin bakanı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Kocaeli’de katıldığı açılış programında kendi il ve ilçe müdürlerini yok saydı, AKP’li teşkilat başkanlarını selamladı.

Gençlik ve Spor Bakanı

Uğur ENÇ minGençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu AKP’yi değil bakanlığı temsilen katıldığı Kocaeli’deki açılış programında AKP ile devlet kurumları ve kadroları arasında nasıl ayrım kalmadığını gözler önüne serdi. Derince Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nin açılışında AKP’nin bakanı olarak kürsüye çıkan Kasapoğlu, “Teşkilatımızın il başkanı ve ilçe başkanlarını hürmetle selamlıyorum” diyerek AKP’li il ve ilçe başkanlarını selamladı.

HÜRMETLE, MUHABBETLE SELAMLIYORUM

Gençlik ve Spor il ve ilçe müdürlerini selamlamadığı konuşmasında Kasapoğlu şu ifadeleri kullandı: “Çok değerli valim, kıymetli milletvekillerimiz, değerli Büyükşehir Belediye Başkanım, Derincemizin belediye başkanı, ilçe belediye başkanlarımız, teşkilatımızın değerli il başkanı, ilçe başkanları, muhterem huzirun, ümidimiz, umudumuz, yarınımız sevgili gençler ve sporcu arkadaşlarım hepinizi hürmetle, muhabbetle selamlıyorum.”