Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşte İzmit’te açılacak projeler!

İzmit Belediyesi’nin yarın gerçekleştireceği törenle açılışı yapılacak olan projeler belli oldu. İşte belediyenin açılışı yapılacak projeleri.

İzmit Belediyesi'nin yarın gerçekleştireceği

İzmit Belediyesi yarın saat 19.00’da büyük bir açılış ve tanıtım organizasyonuna imza atıyor. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in daveti ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yarın ilimizde olacak. İzmit İnterteks Fuar Alanı önünde gerçekleştirilecek tören belediye tarafından satın alınan 68 adet araç tanıtılacak ve pek çok projenin tanıtımı yapılacak.

İşte İzmit’te açılacak olan projeler;

1. Kendi bünyesinin dışında dijital ortamında 25 binin üzerinde kitap bulunduran İzmit Belediyesi Kütüphanesi.
2. İhtiyaç sahiplerine yönelik hizmet verecek olan, ihtiyaç sahiplerinin giysi ihtiyacını karşılayacak, yardımsever vatandaşlarımızla buluşturan Dost Eller Mağazası.
3. Halka hizmet edecek olan sosyal tesisimiz Gülümse Kafe.
4. Digital ortamda kurulan ‘Kardeş Eller’ sistemi üzerinden bize başvuran ihtiyaç sahiplerinin gıda taleplerini karşılayacağımız Gıda Bankası.
5. İzmit Belediyesi Çınar Kadın Kooperatifinin Açılışı.
6. Daha önce prefabrike bir mescitte ibadet etmek zorunda kalan Ambarcı Köyüne; Ambarcı Cami temel atma töreni.
7. Sadece gençlerin değil ailelerinin de gönül rahatlığıyla kullanabileceği, Karadeniz sahilinin incisi, ormanıyla, deniziyle doğayla iç içe Sarı Su Gençlik Kampı.
8. Eski eşi tarafından küçük kızının önünde katledilen ve kadın cinayetlerinde bir simge haline dönüşen Emine Bulut’un isminin yaşatıldığı, çocuklarımızın anneleriyle yaşamayı sonuna kadar hak ettiği Emine Bulut Parkı.
9. Gündoğdu Mahallesi’nde evlatlarımızın güvenle ve huzurla dolaşabileceği Şehit Ömer Can Açıkgöz Parkı.
10. İzmit’in güzelliğine güzellik katacak, kentin dışarıya bağımlı olduğu çiçek ve süs bitkileri ihtiyacına yetecek İzmit Belediyesi Yaşam Bahçesi / Çiçek Serası.
11. Sarın alınan hizmet araçlarının tanıtımı yapılacak.