Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşte o rakamlar: Yurt yurt karantina sayıları

Vali Hüseyin Aksoy, ilimizdeki oluşturulan karantina alanlarını ziyaret etti. Kocaeli'de toplam karantinadaki vatandaş sayısının 859 olduğu ifade edildi

Vali Hüseyin Aksoy, ilimizdeki

Vali Hüseyin Aksoy, dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen Covid-19 ( Koronavirüs) virüsünün sebep olduğu hastalıkla mücadele amacıyla devlet tarafından alınan tedbirler kapsamında; Almanya, İspanya, Fransa, Avusturya, Norveç, Danimarka, İsveç, Belçika ve Hollanda’ya kısa süreliğine giden veya bu ülkelerde öğrenci olarak bulunan ve ülkemize dönmek isteyen vatandaşlardan 14 gün süreyle ilimizde karantina/gözetim altında konaklanmaları sağlanacağı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Kredi Yurtlar Kurumu’nun İzmit ilçesinde bulunan Şerife Gelin Öğrenci ve Ali Fuat Cebesoy Yurtlarını ziyaret ederek, yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

Ziyarette Aksoy’a Vali Yardımcısı Ali Ada, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Salim Tekoğul ve İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney eşlik etti.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, karantina/gözetim süresi boyunca yurt binası ile çevresinde alınan gerekli önlemler ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak, yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

YURTLAR VE SAYILAR

Ali Fuat Cebesoy Yurdunda 354 kişi, Şerife Gelin Yurdunda 200 kişi, Canfeda Hatun Yurdunda 191 kişi Gazi Süleyman Paşa Yurdunda 114 kişi olmak üzere toplam 859 vatandaş, şu anda Kocaeli’de karantinada.