Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İSU’nun 4 milyarlık bütçesinde oy birliği!

İSU Genel Kurulu’nda konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, bütçe ile ilgili evet you vereceklerini açıklarken “İSU’nun olağanüstü bütçesiyle önümüzdeki dönem birçok sorunu geride bırakacağına inanıyoruz” dedi.

İSU Genel Kurulu’nda konuşan

Nazim Ozgun Erbulan 1SEBO İMZAKocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İSU’nun 2022 yılı ikinci olağan genel kurulu bugün gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirilen mecliste 14 gündem maddesi görüşüldü. Mecliste, İSU’nun 2023 yılı tahmini gelir bütçesi 3 milyar 580 milyon, gider bütçesi ise 4 milyar 430 milyon TL olarak belirlendi.

HER EVE DAĞITILMASI ÖNERİSİ

Mecliste konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir bütçe ile ilgili, “İSU’nun olağanüstü bütçesiyle önümüzdeki dönem birçok sorunu geride bırakacağına inanıyoruz. Araç kiralama konusu var. Bununla ile ilgili anlaşamıyoruz. Köylerden gelen şikayetler var. Lağımların derelere akması gibi. Kayıp kaçak oranıyla ilgili maalesef halen yüzde 20’lere düşünemedik. Yağış sıkıntısından dolayı su sıkıntısı yaşama ihtimaline karşı önerimiz var. Su musluklarına takılan aparatların her eve dağıtılması ile ilgili ciddi bir önlem olur diye düşünüyoruz. Gri suyun endüstrilerde kullanılması ile ilgili altyapı yatırımları yeterli değil. Kentimizle asbestli boruların olduğu noktalar var. değişimin bir an önce sağlanmasını öneriyoruz. İSU ile ilgili Sayıştay’ın raporları vardı. İSU genel kurulunda evet oyu vereceğiz” dedi.