Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti kurultaya gidiyor Akşener’den ilk açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim sonrası düzenlediği basın toplantısında “En kısa sürede olağanüstü seçimli kurultayımızı toplayacağız” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı

Yerel seçimlerden istediği sonuç çıkmayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Akşener açıklamasında şu ifadeleri kullandı “En kısa sürede olağanüstü seçimli kurultayımızı toplayacağız” dedi

Akşener’in açıklamalarından satır başları şöyle:

“-Seçmenin hür iradesi tartışılamaz.

-Milletimizin iki yumruk arasına sıkıştırıldığını gördük.

-Milletimiz en esaslı mesajını iktidara verdi.

-Sandıktan çıkan mesajı duymak hepimizin görevidir.

-Muhasebemizi ve özeleştirimizi yapacağız.

-Olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız.”

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini belirterek, Akşener’i de şu ifadelerle istifaya çağırmıştı:

“İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i istifaya davet ediyorum. Önümüzdeki genel seçimlerde ülkemizin AK Parti iktidarının kötü ve beceriksiz yönetiminden kurtulması için bugünden çalışmaya başlamalıyız. Bu sonuçlar göstermiştir ki yapacak çok işimiz var, kaybedecek vaktimiz yok. Bu yönde yapacağım çalışmalara ağırlık verebilmek için İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.”