Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’den istifa ettiler, AK Parti’ye geçtiler

İYİ Parti’den toplu şekilde istifa eden, içlerinde Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı’nın da yer aldığı 100’e yakın kişi, AK Parti’ye geçti. Çiçeği burnunda AK Partililere rozetlerini Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt taktı

İYİ Parti’den toplu şekilde

Körfez’de İYİ Parti’den toplu şekilde istifa eden, İYİ Parti Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Abdurrahman Akbay’ın da içlerinde bulunduğu 100 kişi, AK Parti’ye geçti. AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya; Körfez Belediye Başkanı ve AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül de katıldı.

‘BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu belirten Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt, “Yeni katılımcılarımızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan da, “Körfez’de siyasetin doğru adresi AK Parti’dir” şeklinde konuştu. Başkan Söğüt ve Okudan daha sonra doldurulan üye formlarını tek tek teslim aldı. Yeni üyelere rozetleri de takılırken, ilçe binası önünde de günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.