Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Partili Özak’tan Ali Sağlık’a ziyaret

İbrahim Karaosmanoğlu döneminde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili olan, ardından İYİ Parti’ye geçen Zekeriya Özak, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’ı ziyaret etti.

İbrahim Karaosmanoğlu döneminde Kocaeli

SEBO İMZAKocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun başkanvekili olarak uzun yıllar görev yapan Zekeriya Özak, görevinin bitmesinin ardından AK Parti’den uzaklaştı. Özak, son olarak İYİ Parti’ye geçti. Meral Akşener tarafından İYİ Parti rozeti takılan Özak, AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesine yönelik eleştirileriyle sık sık gündeme gelmeye başladı. AK Parti’lilerle arasına mesafe giren Özak önceki gün sürpriz bir ziyarette bulundu.

“GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ YAPTIK”

Özak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’a misafir oldu. Özak, “Uzun yıllar birlikte çalıştığımız İSU Genel Müdürü Sn. Ali Sağlık’a yaptığım nezaket ziyaretinde kentimizin su ve altyapı konularında görüş alışverişinde bulunduk. Ali Sağlık beyefendiye ilgisi ve misafirperverliği için teşekkürlerimi sunarım.” notuyla bu ziyareti paylaştı.

zekeriya ozak ali saglik