Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İZAYDAŞ’ta kazasız 2 ay geçmemiş!

İZAYDAŞ’ın 2023 faaliyet raporu kısa bir süre önce yayınlandı. Söz konusu raporda kurumda yaşanan iş kazaları da yer aldı. Rapora göre İZAYDAŞ’ta iş kazası yaşanmadan geçen en uzun süre 45 gün. Yani kurumda her 1.5 ayda bir iş kazası yaşanmış.

İZAYDAŞ’ın 2023 faaliyet raporu

ugurİZAYDAŞ’ın 2023 faaliyet raporu kısa bir süre önce yayınlandı. Söz konusu raporda kurumda yaşanan iş kazaları da yer aldı. Rapora göre İZAYDAŞ’ta iş kazası yaşanmadan geçen en uzun süre 45 gün. Yani kurumda her 1.5 ayda bir iş kazası yaşanmış. Kurum raporundan edinilen bilgilere göre; 2023 Aralık ayı sonu itibariyle minör ve majör iş kazası sayısı 33 olarak kayıtlara geçti.

1 YILDA 33 İŞ KAZASI

33 iş kazasında 33 kazazedeye ilkyardım, tıbbi müdahale, hastaneye sevk işlemleri uygulandı. 2023 yılı içerisinde 33 iş kazasından 26 iş günü kaybı oluştu. İZAYDAŞ’ta kazasız iş günü sayısı vardiya amirliği üzerinde bulunan panoda tutuluyor. Panoda İZAYDAŞ çalışanının geçirdiği kazalar sonucu iki gün ve daha fazla kayıplı iş günü olması durumunda pano sıfırlanıyor. 31.12.2023 tarihi itibariyle kazasız geçen iş günü sayısı 45 olarak kayıtlara geçti.