Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit A101 tavan çökmesi olayı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Kemalpaşa Mahallesi’nde yeni açılan İzmit A101’in tavanı çöktü. Şans eseri yaralanan olmadı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Kemalpaşa

Türkiye’nin hızla büyüyen zincir marketlerinden olan A101’de büyük bir skandal yaşandı. Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Kemalpaşa Mahallesi’nde yeni açılan İzmit A101’in tavanı çöktü. Söz konusu A101 şubesi kısa bir süre önce Yunus Market’in yerine açılmıştı. Dündar Rorf İş Merkezi’nde bulunan market ruhsatıyla ilgili yaşanan sıkıntıyla gündeme gelmişti.

AKP’Lİ YÖNETİM İŞLEM YAPMAMIŞTI

Dündar Rorf İş Merkezi’nin zemin katında çok sayıda bağımsız bölüm yer alıyordu. Yunus Market bu bağımsız bölümler arasındaki duvarlar kaldırılarak market alanı oluşturmuş ve yıllarca burada hizmet vermişti. İzmit Belediyesi’nin AKP’li yönetimi söz konusu imara aykırı marketle ilgili hiçbir işlem yapmamıştı. A101’de marketini buraya taşımadan önce çeşitli tadilat çalışanları yaptı. Bu tadilat çalışmalarında tavan da yenilenmişti. İşte İzmit A1001’in yenilenen o tavan çöktü.

İzmit A101 tavan çökmesi görseliA101’İN İMAR SIKINTISI

İzmit A101’in yaptığı tadilat çalışmasıyla ilgili İzmit Belediyesi’nin CHP’li yönetiminden ‘basit onarım’ ruhsatı aldığı ancak bağımsız bölümlerle ilgili yaşanan imar sıkıntısının giderilmediği biliniyor. İmar sıkıntısına şimdi bir de binada yaşanan tavan çökmesi eklendi. Marketin açık olduğu saatlerde gerçekleşen olayda şans eseri marketin o bölümünde kimse olmadığı için yaralanan olmadı.

İZMİT A101 GÜVENLİ Mİ?

İzmit A101 Kemalpaşa Mahallesi’nde yer alan markette yaşanan tavan çökmesi neden kaynaklandı bilinmiyor. Marketin diğer bölümlerinde de yapısal hatalar var mı, marketten alışveriş yapmak olası yapısal hatalar nedeniyle güvenilir mi merak ediliyor.