Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit A101’de indirim yalanı!

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden olan A101’den alışveriş yapan bir vatandaş ‘indirim kuponu’ vaadiyle kandırıldığını iddia etti.

Türkiye’nin en büyük market

Son yıllarda hemen her köşe başında kendini gösteren market zincirlerinden olan A101’den şikayet var. İzmitli bir vatandaş Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden olan A101’de ‘indirim kuponu’ vaadiyle kandırıldığını iddia etti. O vatandaşın açıklamaları şöyle: “İzmit Kocaeli Kuruçeşme A101 mağazasından 25.12.2019 da alışveriş yaptım. Kasada görevli her 100 TL’ye 20 TL İndirim kuponu verildiğini 26.12.2019′ dan itibaren yılbaşına kadar kullanabileceğinizi söylediler.

KUPONLARI KULLANAMADI
Toplam üç tane 100 TL alışveriş karşılığı kasadan üç tane 20 TL’lik indirim kuponu verdiler. Bu kuponu istediğimiz A101 şubesinde kullanabilir miyiz her üründe geçerli mi diye sordum Tabi ki diye cevap verdiler. İzmit M. Ali Paşa şubesinde 26.12.2019 da gidip bu kuponlarla tabak almak istedim bu ürünler de geçerli değil cevabını aldım.

BİR DAHA DA GİTMEM!
Alışveriş yaptığım şubeye başvurmam gerektiğini söylediler. 29.12.2019 da Kuruçeşme şubesine gittim indirim kuponları ile Gıda alışverişi yapmak istedim. Bu sefer de kuponların alışveriş yapıldığı gün geçerli olduğunu söylediler. Yetkili biri ile görüşmek istediğimde kasiyer kendisinin yetkili olduğunu söyledi müdürümüz yok mu diye sordum önce müdür benim dedi sonra da sizin için evden mi gelecek diye alaycı cevap verdi. A101 tarafından yanıltıldım. Her ay 500 TL’den fazla alışveriş yapıyordum bugünden itibaren alışverişi kesiyorum.”