Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediye Meclisi yarın olağanüstü toplanacak

İzmit Belediye Meclisi 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü (yarın) olağanüstü toplanacak. Cumhur İttifakı grubunun hayır oyu verdiği araç satın alınması için kredi talebi ve Nikomedia Kazıları İzmit Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı ile işbirliği protokolü görüşülecek.

İzmit Belediye Meclisi 20

İzmit Belediye Meclisi 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü (yarın) olağanüstü toplanıyor. Toplantı saat 15’te başlayacak. Gündeme daha önce de gelen iki madde var. Cumhur İttifakı grubunun hayır oyu verdiği araç satın alınması için kredi talebi ve Nikomedia Kazıları İzmit Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı ile işbirliği protokolü görüşülecek.

ARAÇ ALINMASI İÇİN KREDİ

Taşıt ve İş Makinası satın alınması ve finansmanı için kredi kullanılması ile ilgili 05.07.2022 tarih ve 69 sayılı meclis kararının yeniden görüşülmek üzere meclise iadesi hakkındaki 8.07.2022 tarihli başkanlık makamı teklifi.

NİKOMEDİA VAKFI PROTOKOLÜ

Nikomedia Kazıları İzmit Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı ile işbirliği protokolü yapılabilmesi için belediye başkanına 10 yıllık protokol yapma yetkisi verilmesi ile ilgili 05.07.2022 tarih ve 62 sayılı meclis kararının yeniden görüşülmek üzere meclise iadesi hakkındaki 08.07.2022 sayılı başkanlık makamı teklifi.