Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediye Meclisi’nde gerginlik! Sesler yükseldi…

İzmit Belediye Meclisi’nde araç kiralama veya satın alma tartışmaları büyüdü.

İzmit Belediye Meclisi’nde araç

İzmit Belediye Meclisi Haziran Oturumu ikinci birleşimi bugün gerçekleştiriliyor. Araç kiralama için kredi onayının görüşüldüğü meclis oturumu tartışmalara neden oldu. CHP’li Çetin Sarıca bir konuşma yaparak, “Tekrar tekrar aynı senaryoları yaşıyoruz. 15 gün sonra bir aydınlanma mı yaşayacaksınız? Ülkede enflasyon artıyor. Araç fiyatları artıyor. Biz geçen hafta neden ara meclis yaptık? Burada alınması gereken karar. Bırakın alalım kararı. Muharrem Bey defalarca neden toplanıyoruz? Sokağa çıksak her vatandaş yarın araç fiyatlarının artacağını bilir” dedi.

“AYDINLAMA MI YAŞAYACAKSINIZ?”

Muharrem Tutuş ise, “Hesabı kitabı görmeden evet mi diyelim. Araç alınıp veya kiralanması benim keyfime göre değil. Hesap neyse ona göre adım atalım” dedi. Sarıca, “55 milyona müsaade etseydiniz iki yıl önce bunları konuşmayacaktık. 27 milyon TL kredi kullandırdınız. Bir sürü araç sahibi olduk. Enflasyonu ön görün. Martta da borç bitiyor. Yeni araç sahibi olalım diyoruz. 1 buçuk yılda araçlar geri döndü. Yeni alacağımız araçlarla bu belediye kamburundan kurtulur. 15 gün sonra ne olacak ne değişecek merak ediyorum” dedi.

ÜNLÜ’YE SÖZ VERMEDİ

Hayrettin Ünlü, komisyon başkanı olarak söz istedi. Hürriyet ise Ünlü’ye söz vermedi. Maddeyi oylattı. Madde oy çokluğu ile kabul edilmedi. Araç alımı için süre uzamış oldu.

“SEN BİR SUS”

AK Parti grubundan Erkan Aksoy’un yerinden konuşması üzerine Hürriyet, “Sen bir sus” dedi. Ardından AK Parti grubundan Hürriyet’e eleştiriler yöneltildi. Hürriyet, yeni meclis tarihini oylatarak meclis oturumunu sonlandırdı.