Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi 27 milyonluk aracı yine o firmadan kiraladı!

İzmit Belediyesi daha önce kendi aracı olmadığı için Tuncay Seyahat’tan kiraladığı araçlarla belediyeye iş yaptığı iddia edilen, o dönem sadece kiralama aracılığıyla para kazanan İstanbullu Asos Kurumsal Hizmetler Turizm Temizlik Ticaret Anonim Şirketi’nden bu defa 4 ay süreyle 27 milyonluk araç kiraladı.

İzmit Belediyesi daha önce
ugur

İzmit Belediyesi daha önce kendi aracı olmadığı için Tuncay Seyahat’tan kiraladığı araçlarla belediyeye iş yaptığı iddia edilen, o dönem sadece kiralama aracılığıyla para kazanan İstanbullu Asos Kurumsal Hizmetler Turizm Temizlik Ticaret Anonim Şirketi’nden bu defa 4 ay süreyle 27 milyonluk araç kiraladı. Belediyenin ihalesi pazarlık usulü gerçekleştirildi. Doğal afetler, salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen veya yapım tekniği açısından özellik arz eden veya yapı veya can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından ivedilikle yapılması gerekliliği idarece belirlenen hallerde gerçekleştirilebilen pazarlık usulü ihaleye 5 firma teklif verdi.

DAHA ÖNCE DE KAZANMIŞTI

İzmit Belediyesi’nin 01.09.2023 – 31.12.2023 tarihleri arasında kullanacağı araçlar için gerçekleştirdiği ihaleyi 27 milyon 206 bin lira teklifle İstanbullu CHP’li bir ailenin şirketi olan Asos Kurumsal Hizmetler Turizm Temizlik Ticaret Anonim Şirketi kazandı. Söz konusu şirket daha önce de İzmit Belediyesi’nden ihale kazanmıştı. En Kocaeli Gazetesi’nden Engin Şahin’in köşe yazısında yer alan bilgilere göre; İzmit Belediyesi geçtiğimiz dönemde gerçekleştirdiği 4 aylık araç kiralama ihalesini Ak Partili Tuncay Seyahat kazanınca iptal etmiş, Tuncay Seyahat’e 1.8 milyon lira tazminat ödemişti. Bu iptal sonrasında gerçekleştirilen yeni ihaleyi CHP’li Asos Kurumsal kazanmış, firma elinde araç olmadığı için araçları Tuncay Seyahat’tan kiralamıştı.