Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi: 750 bin lira borcumuz yok!

İzmit Belediyesi, doğalgaz kesintisi nedeniyle bir açıklama yayınladı. Belediye, “750 bin lira borcumuz yok. İzmit Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi adayı Fadime Coşkun, üstündeki siyasi baskının kuklası gibi davranarak, sadece bir aylık aidat borcu bahanesiyle İzmit Belediyemizin doğalgazını kesmiştir. Bu da görüldüğü üzere, apaçık bir siyasi sabotajdır.” dedi.

İzmit Belediyesi, doğalgaz kesintisi
İzmit Belediyesi, doğalgaz kesintisi nedeniyle bir açıklama yayınladı. Belediye, “750 bin lira borcumuz yok. İzmit Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi adayı Fadime Coşkun, üstündeki siyasi baskının kuklası gibi davranarak, sadece bir aylık aidat borcu bahanesiyle İzmit Belediyemizin doğalgazını kesmiştir. Bu da görüldüğü üzere, apaçık bir siyasi sabotajdır.” dedi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Yaklaşan yerel seçimler öncesinde; ‘Ateşten Gömlek’ gibi adeta her taraftan haksız ve kasıtlı engellemelere maruz kalmaya devam ediyoruz.

BİR AYLIK BORÇTAN DOĞALGAZI KESTİLER

İzmit Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi adayı Fadime Coşkun, üstündeki siyasi baskının kuklası gibi davranarak, sadece bir aylık aidat borcu bahanesiyle İzmit Belediyemizin doğalgazını kesmiştir. Bu da görüldüğü üzere, apaçık bir siyasi sabotajdır.

750 BİN LİRA BORCUMUZ YOK

Aynı zamanda Belsa Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Coşkun’un iddia ettiği gibi, 750 Bin Lira değerinde iki aylık borcumuz olmadığını açıkça belirtmek isteriz.

BELSA’YI YOK PAHASINA SATANLAR

Belsa İş Merkezi’nin tüm sorunlarını çözdük. Geçmişte AKP’li belediyelerin yaptığı borçlardan kurtulmalarını sağladık. Tamirat, tadilat ve birçok işlerini ücretsiz yaptık. B bloğu yok pahasına satanlar oradaki güçlerini kullanarak bizi yönetimden uzak tutuyorlar ve sürekli halkla karşı karşıya getirmek için kurnazca oyunlar oynuyorlar. Ancak bu oyunlar karşısında asla susmayacak ve halkımızı kandırmalarına asla izin vermeyeceğiz.

İZMİTLİLERİ MAĞDUR ETTİ

Ödeneceğini bildiği halde; bir aylık borçtan ötürü İzmit Belediyesinin doğalgazını kesen, hem belediye çalışanlarımızı hem de belediyemize gelen İzmitlileri mağdur eden AKP’li Meclis Üyesi adayı Fadime Coşkun’u İzmitlilerin vicdanına havale ediyoruz.”