Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi araçları teslim tutanağıyla teslim etti

AKP Grup Başkanvekili Muharrem Tututş’un İzmit Belediyesi’nin kiralama süresi biten araçları sakladığı, ‘araçsız kaldık’ söyleminin yalan olduğunu belirtirken İzmit Belediyesi o iddiaları yalanlayarak araçların teslim tutanağıyla verildiğini bildirdi.

AKP Grup Başkanvekili Muharrem

Özgun imzaİzmit Belediyesi’nde “Taşıt ve iş makinesi satın alınması ve finansmanında kredi kullanılması” tartışmaları 27 Eylül’de düzenlenen mecliste AK Partililer’den katılımın az olması nedeniyle oy çokluğuyla kabul edilmişti. Bir önceki dönem araç kiralama ihalesi 30 Eylül itibariyle sona ererken İzmit Belediyesi, kiralama ihalesi süresinin bitmesinin ardından araçsız kaldı. Henüz yeni araçların daha gelmemesiyle İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, şahsi araçların bu süreçte hizmet etmek için kullanacaklarını açıkladı.

“186 ARAÇ BİR GÜNDE TESLİM EDİLMEZ”

AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, kiraladığı araçları sakladığını iddia ederken bugün İzmit Belediyesi toplantı salonunda İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural ve İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu basın mensuplarıyla bir araya gelerek araçları 30 Eylül itibariyle teslim ettiklerini, araçların parça parça gittiğini söyledi. Özmural, “Orada hiçbir makam aracı yok, hepsi kiralık hizmet aracı. Kamusal alanda hizmet veren araçlar. Tutanaklarıyla birlikte teslimi yapıldı. 186 aracın bir günde 186 şoförle teslim edilmeyeceğini öngörmeniz lazım” dedi. Kiralanan araçların teslimiyle ilgili tutulan tutanaklar paylaşıldı.

İŞTE TESLİM TUTANAKLARI

Tuncay Seyahat, YK Turizm ve Körfez Turizm’den kiralanan araçların teslim tutanakları:

korfez

yk turizm

tuncay